util

Secretul marilor bucatari pentru un gratar perfect

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vara a sosit in sfarsit si odata cu ea, sezonul de gratar, iar ei mai buni bucatari au dezvaluit acum cum sa obtineti carnea si legumele umede, suculente si incredibil de aromate.

Intotdeauna exista posibilitatea ca un carnati sau doi, sa se arda la gratar..
Dar Hus Vedat, bucatar executiv la Yosma din Marylebone, a declarat pentru revista Good Housekeeping ca exista un truc usor pentru a opri carnea de suprasolicitare.

El a spus ca ar trebui sa aveti intotdeauna doua zone cu temperaturi diferite pe gratarul dvs.: o parte fierbinte si o parte mai rece pentru gatitul lent. El a recomandat partea fierbinte pentru inceput, iar atunci cand carnea incepe sa se rumeneasca, ea trebuie lasata sa se faca la foc mic.

Dar cum sa adaugi aroma la carnea ta?
Secretul unui grratar gustos este acela de a marina carnea si legumele din timp, iar pentru mai multa aroma, ar trebui sa se faca acest lucru macar cu o zi inainte. Acest lucru va da fragezime carnii, chiar daca este uscata deja.
In plus, Claudio Cardoso de la centrul de sushi SUSHISAMBA din Londra spune ca trebuie sa continuati sa adaugati marinada la carne pe tot parcursul procesului de gatit, deoarece aceasta o va mentine umeda. Pentru asta recomanda sa fie pastrat un castron de marinat si o pensula aproape, in timp ce se gateste gratarul.

 

 

sursa text: dailymail.co.uk

sursa foto:bytplus.com

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags:
Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *