util

Idei de depozitare pentru a face ca alimentele să dureze mai mult

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

O bucătărie bine aprovizionată este o încântare pentru a petrece timp în ea. Cu toate acestea, produsele alimentare, dacă nu sunt îngrijite în mod corespunzător, putrezesc sau nu mai au un gust grozav după ceva timp. Iată câteva produse alimentare și sfaturi pentru a le păstra pentru a-și prelungi perioada de valabilitate.

Zahărul brun are nevoie de umiditate , spre deosebire de zahărul alb, de aceea este indicat să așezați o felie de lămâie sau portocală în borcan pentru a nu se întări.

Maioneza durează mai mult când este ținută în ușa frigiderului. Părțile interioare ale frigiderului sau congelatorului pot determina crema să se separe și să elibereze ulei în partea de sus a borcanului. Produsul nu dăunează mâncării, dar în mod clar nu are un gust plăcut.

Siropul de arțar pur, odată deschis, poate rămâne mai mult timp, cel puțin un an, la frigider. Nu va îngheța niciodată solid. Când este deschis, acesta poate dura în cămară pentru o perioadă nedeterminată.

Condimente roșii. Depozitarea acestora la frigider le va păstra proaspete mai mult timp, împiedicând de asemenea să se estompeze culoarea. Condimentele, în general, trebuie să fie ferite de căldură sau de lumina soarelui.

Evitați să păstrați mierea în frigider. Mierea are o durată de valabilitate nedeterminată și nu se cristalizează niciodată atunci când este păstrată la temperatura camerei.

Lăsați ca brânza să respire atunci când este păstrată. Înfășurați-l în materiale poroase precum hârtia cerată sau pergamentul de copt. Brânza necesită oxigen pentru a rămâne proaspăt, altfel se usucă.

Adesea, oamenii cred că pâinea ar trebui păstrată la frigider pentru a împiedica să rămână învechită, dar nu este adevărat. Pâinea trebuie păstrată la temperatura camerei, cu excepția versiunii fără gluten, care necesită o depozitare a congelatorului și consumată cât mai repede posibil.

Merele necesită temperaturi răcoroase și umiditate pentru a rămâne proaspete mult timp. Prin urmare, un prosop de hârtie umedă deasupra lor în frigider este ideal. Rețineți, de asemenea, că merele eliberează etilenă care poate grăbi maturarea altor produse stivuite împreună, așadar păstrați-le întotdeauna în sertare separate.

Fructe citrice. Portocalele, limele, lămâile și grepfrutul trebuie păstrate la frigider în pungi cu plasă. Pentru a elimina aceste fructe, permiteți-le să vină mai întâi la temperatura camerei.

Roșiile durează mult și au cel mai bun gust la temperatura de 55 de grade Fahrenheit (12,8 grade Celsius). Roșiile verzi pot fi lăsate la temperatura camerei un timp până când devin roșii și suculente. Dar, odată ce sunt bine consumate, evitați să le expuneți la lumina directă a soarelui sau la temperaturi frigide. De asemenea, în timp ce depozitați, așezați-le cu capul în jos.

Banane. Fructele se coacă repede și nu puteți opri acest lucru, dar puteți încetini procesul prin separarea lor de coajă și învelirea fiecărei bucăți în plastic.

Verdețurile precum coriandrul, cunoscut și sub numele de coriandru, sau alte ierburi proaspete trebuie păstrate ca florile. Acestea trebuie tăiate de la rădăcini și așezate în borcane de sticlă cu apă, pentru a le evita să meargă zvelt.

Întotdeauna scoateți ciupercile din ambalajele lor originale și păstrați-le în pungi de hârtie înainte de a le pune în frigider. Hârtia absoarbe excesul de umiditate și ajută la păstrarea lor proaspete mai mult timp.

Majoritatea oamenilor pun castraveții în frigider, dar trebuie păstrate în mod ideal la temperatura camerei pentru a evita o degradare accelerată.

 

Cartofii depozitații în pungi de hârtie sau cutii de carton și lăsați-i în colțurile reci și întunecate. Cartofii necesită temperaturi mai calde și nu trebuie să ajungă niciodată la frigider.

Nucile pot căpăta alt aspect atunci când sunt păstrate la temperatura camerei mai mult de trei luni. Cu excepția cazului în care intenționați să consumați lotul în acest interval de timp, este recomandat să le păstrați în recipiente etanșe din frigider pentru o viață prelungită.

Pentru ca laptele să dureze mai mult, trebuie să îl păstrați în părțile cele mai reci ale frigiderului – în spate și în partea de jos – dar nu în congelator. Evitați absolut depozitarea acestuia în ușa frigiderului, deoarece temperatura fluctuează în acea zonă afectând perioada de valabilitate a laptelui.

 

sursă text și foto www.msn.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags:
Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *