util

Noul „trend” in materie de mic-dejun

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daca ati crezut ca doar imbracamintea si incaltamintea pot fi sau nu la moda, ei, bine, mai nou, si ceea ce mancam pare sa conteze foarte mult din acest punct de vedere..

Potrivit unui expert de top tendinta de alimente, anul 2017 aduce cu sine un desert dulce la micul dejun . Acest lucru va fi folosit si ca publicitate pentru marile restaurante din lume. Asadar, ciocolata si prajiturile de ciocolata vor fi la mare cautare pentru masa de dimineata.

Doua studii recente au scos in evidenta beneficii alew consumului de cacao pentru sanatate ,pentrru care pe langa faptul ca oamenii vor accepta orice scuza pentru a manca budinca – se adauga  o formula castigatoare pentru o tendinta in alimente.

Un studiu publicat la inceputul acestui an, in revista „Appetite” arata faptul ca ciocolata este strans legata de functia cognitiva. Un studiu separat realizat la Universitatea din Tel Aviv, a sugerat ca, consumul de desert pentru micul dejun poate ajuta la pierderea in greutate, deoarece reduce pofta.

Dar, desigur, beneficiile sunt compensate rapid in cazul  cacao care este combinat cu o multime de zahar si grasimi.

Alison Hornby, un purtator de cuvant al dieteticienilor si BDA, a declarat pentru site-ul NHS Choices ca in timp ce cacao prezinta o serie de beneficii pentru sanatate, consumul des de ciocolata, care este bogata in grasimi si zahar poate fi o „alegere nesanatoasa.”

 

 

 

sursa:www.independent.co.uk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags:
Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *