Calator in Neamtutil

Cum păstrezi mustul peste iarnă și ce beneficii aduce acesta?

E toamnă și o perioadă aglomerată cu pregătiri pentru sezonul rece, de la prepararea gemurilor, compoturilor, a zacuscăi, a zarzavatului, a murăturilor și bineînțeles, săptămâna când se culeg strugurii și se face mustul cel care în scurt timp se transformă în vin.

Având în vedere numeroasele beneficii asupra sănătății pe care le consumul de must, cei care doresc să- l păstreze mai mult timp, trebuie doar să- l pună în congelator în sticle de plastic. Atât timp cât stă înghețat, acesta nu-și va schimba compoziția.

Mustul consumat la micul dejun reduce pofta de dulce. Mustul este antioxidant, hidratează și are proprietăți anti-bacteriene. Îmbunătățește sistemul imunitar și protejează inima.

Luptă împotriva formării tumorilor în corp și împiedică apariția diabetului. Mustul reglează digestia, reduce durerea articulară și ocrotește vederea.

Tags:
Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *